Bilkort med mange anvendelsesmuligheder

 

Du kan spille med dem på flere forskellige måder, og er du en rigtig bil-entusiast, kan samle på dem.

Flere skolefritidsordninger er begyndt at spille med kortene og det vækker begejstring:

"Især vores drenge er glade for at spille med WheelCards. Og det er en fornøjelse at opdage, hvordan de bl.a. har forbedret deres matematiske færdigheder, efter at have spillet nogle gange.”
Karin Nielsen, Fritidshjemmet Borgen, København

 

Restlagersalg!!!!

Vi sælger ud af restlageret til spotpriser. Kortene er fx rigtig gode og relevante for bilforhandlere som små gaver til børnefamilier, når de kommer og ser på ny eller brugt bil.

1 kasse WheelCards med 30 pakker a' 10 styk (300 blandede kort): kr. 100,- ekskl. moms og forsendelse.

Samlemappe med plastlommer: kr. 25,- ekskl. moms og forsendelse.

Forhandlere kan kontakte firmaet Fagredaktion, info@fagredaktion.dk

Følg WheelCards bilkort på Facebook og klik på "Synes godt om".

 

Wheelcards 

 

 

Seje, nytænkte bilkort

WheelCards bilkort bygger på de velkendte bilkort fra 1980'erne og kan spilles med efter de samme regler. Men der er flere spilvariations-muligheder som f.eks. "Bilkongen!" og "Ro på bagsædet". Bilkortene vækker begejstring med foto af bilmodellerne i topkvalitet og med pokaler trykt i guld- og sølvfolie.
WheelCards bilkort har også et særligt felt med tekst til de ægte bilentusiaster, hvor motortype og alle de anvendte forkortelser inden for bilbranchen forklares. Du kan blive rigtig bilklog ved at samle- og spille WheelCards bilkort.
Til dig, der elsker at samle, er der udviklet en samlemappe, så du kan bringe orden i alle dine WheelCards bilkort. Der er plads til hele samlingens 150 modeller samt lidt byttere.
WheelCards bilkort og tilhørende samlemappe er udviklet fra start til slut i Danmark. Bilkortene adskiller sig på flere punkter fra de gammelkendte bilkort. Se detaljer under Indhold.

mulberry outlet coach outlet burberry outlet coach factory outlet mulberry outlet coach outlet UGG Pas Cher cheap oakley sunglasses cheap nfl jerseys cheap oakleys wholesale nfl jerseys coach outlet canada black friday coach ugg boots on sale cheap uggs gucci outlet oakley outlet coach outlet coach outlet online